ΡΟΥΣΤΑ ΕΛΕΝΗ

ΡΟΥΣΤΑ ΕΛΕΝΗ
ΡΟΥΣΤΑ ΕΛΕΝΗ

Ονοματεπώνυμο: Ελένη Ρούστα

Τόπος γέννησης: Αθήνα

Τόπος κατοικίας : Αθήνα

Επάγγελμα: Νοσηλεύτρια, Δημόσιος Υπάλληλος

Εργάζομαι στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, συνεισφέρω καθημερινά στην διαχείριση προβλημάτων υγείας των πολιτών και στην διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων και αναγκών όπως για παράδειγμα στην πρόσφατη πανδημία.

Χόμπι: Παραδοσιακοί χοροί, Παραδοσιακό τραγούδι.

Προσφορά στον τόπο: Πολύχρονη θητεία και ενασχόληση στ Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου Ματονεριτών Καλαμπάκας «Ο Άγιος Νικόλαος», με θέση ευθύνης τα πολιτιστικά δρώμενα.

Το όραμά μου είναι η ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μου να αποτελέσει μία καλή αφορμή να ασχοληθούν και άλλοι νέοι. Τα ορεινά χωρία του δήμου τα τελευταία χρόνια είναι παραμελημένα. Ανεπαρκής οικονομική στήριξη ακόμα και για τα απλά και καθημερινά. Εγκατάλειψη των κοινόχρηστων και δημοτικών χώρων. Απουσία δημοτικών και δημοσίων ελέγχων στις αυθαιρεσίες και καταπατήσεις δημοσίων και δημοτικών χώρων. Αυτά είναι διαπιστώσεις. Το όραμά μου περιλαμβάνει την καθημερινή συνεργασία με την δημοτική αρχή ώστε οι παραπάνω διαπιστώσεις να εξελιχθούν σε έργα για την ανάπτυξη του χωριού μου.

Στόχοι μου:

  • Υποστήριξη και χρηματοδότηση έργων σχετικών με την ψυχαγωγία των μικρών παιδιών κατά την περίοδο διαμονής τους στο χωριό. Παιδική χαρά χώροι άθλησης.
  • Λέμε Stop στην αυθαιρεσία, και την ασυδοσία σχετικά με την λαθροθηρία και την παράνομη υλοτομία΄.
  • Διεκδικούμε τα μέγιστα δυνατά οικονομικά οφέλη από τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια που λειτουργούν στην περιοχή μας και κυρίως στα κοινοτικά μας όρια. Καλύτερη και δικαιότερη διανομή και διαχείριση των υδάτων.

Δεσμεύσεις μου:

  • Δεσμεύομαι για την ισότιμη διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων του τόπου μας.
  • Δεσμεύομαι για ομαλή συνεργασία με την δημοτική αρχή προς όφελος του τόπου μας.
  • Δεσμεύομαι στο τέλος της θητείας μου, τα έργα που θα έχουμε πετύχει να έχουν συνεισφέρει στην βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του τόπου μας.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 6979905193

e-mail: [email protected]

Facebook: Eleni Rousta

Instagram: @roustaeleni

Μετάβαση στο περιεχόμενο