ΚΡΑΝΙΑ-ΠΙΣΣΑ ΒΑΪΑ ΒΑΝΑ

ΚΡΑΝΙΑ-ΠΙΣΣΑ ΒΑΪΑ ΒΑΝΑ
ΚΡΑΝΙΑ-ΠΙΣΣΑ ΒΑΪΑ ΒΑΝΑ

Ονοματεπώνυμο:  Κρανιά – Πίσσα  Βαϊα- Βάνα

Τόπος γέννησης: Τρίκαλα

Τόπος κατοικίας: Βυτουμάς Καλαμπάκας

Οικογενειακή κατάσταση: Είμαι παντρεμένη με τον Πίσσα Παναγιώτη και έχουμε τρία υπέροχα κορίτσια, την Μαρία την Δήμητρα και την Νικολέτα.

Επάγγελμα: Εκπαιδευτικός με Μεταπτυχιακό στην Ηγεσία Εκπαιδευτικών Μονάδων.

Είμαι Νηπιαγωγός, εκπαιδεύτρια Ενηλίκων με ειδίκευση στην χρήση των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση, Συγγραφέας.

Χόμπι/άλλες ασχολίες: Μέλος σε χορωδίες, μουσική, χορός και περπάτημα.

Το όραμά μου να αγωνιστώ μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα και όλο τον λαό του Δήμου Μετεώρων, για αύξηση των δαπανών (κρατική χρηματοδότηση) για την Παιδεία. Τα σχολεία μας να είναι ανοιχτά στη νεολαία και στην τοπική κοινωνία. Να λειτουργούν ως κέντρα μόρφωσης, αθλητισμού και παραγωγής πολιτισμού, ως πυλώνες της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας.

Να δώσουμε άμεση προτεραιότητα στη σχολική ασφάλεια και υγιεινή, ενώ θα δεσμευτούμε για τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων και υποδομών.

Στη  συνέχεια, να ακολουθήσει μια μικρή  ανάλυση, τι συμβαίνει: τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια εγκατάλειψη στις κτιριακές υποδομές των σχολείων με ραγδαία αύξηση των ατυχημάτων που συμβαίνουν μέσα σε αυτά. Τα παιδιά και οι γονείς πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια στο χώρο του σχολείου και οι απαιτήσεις να ανταποκρίνονται σε αυτές των ευρωπαϊκών πρότυπων σχολείων.

Στόχοι:

  • Τα παιδιά μας να έχουν σύγχρονα, φιλικά προς αυτά, ασφαλή, λειτουργικά, πλήρως εξοπλισμένα σχολεία και όχι παλιά και εγκαταλειμμένα. Σχολεία που θα λειτουργούν ως πυρήνες δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου, σε κάθε γειτονιά.
  • Μέριμνα για τον συνάνθρωπο, ενισχύοντας τις κοινωνικές δομές του Δήμου.
  • Η συνολική ενίσχυση του πολιτισμού με νέες δράσεις και ενίσχυση των πολιτιστικών φορέων, που αποτελούν τους πρεσβευτές της καλής εικόνας του τόπου μας.

Δεσμεύσεις:

  • Ο δήμος να ανταποκρίνεται ποιοτικά και αποτελεσματικά στη θεσμική αποστολή του, αλλά και στις ανάγκες των δημοτών.
  • Μέσα από τις καινοτόμες πολιτικές και δράσεις που θα υπηρετούν το «εμείς», θα προτάσσουν το γενικό καλό και θα ενισχύουν τα χωριά του Δήμου μας.
  • Η επόμενη μέρα των εκλογών να μας βρει νικητές για να μπορέσουμε να  σηκώσουμε τα «μανίκια» και να προσφέρουμε στους πολίτες όσα έχουμε δεσμευτεί αλλά και  να σταθούμε αρωγοί και άξιοι της στήριξής τους.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 6932255720

e-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/ivpapak

Instagram: https://instagram.com/vankr1983

Twitter: https://twitter.com/KraniaV

Μετάβαση στο περιεχόμενο