ΠΕΤΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΕΤΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΕΤΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Ονοματεπώνυμο: Απόστολος Πέτρου

Τόπος γέννησης: Τρίκαλα

Τόπος κατοικίας: Οξύνεια, Καλαμπάκας

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Επαγγελματική Δραστηριότητα: Εργάζομαι ως στρατιωτικός από 19 ετών τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής μου. Επέλεξα να καταταγώ στις Ένοπλες Δυνάμεις διότι τόσο ο χαρακτήρας μου καθώς και η ανατροφή την οποία μου έδωσαν οι γονείς μου Νικόλαος και Γεωργία με ώθησαν να υπηρετήσω με συνέπεια, υπευθυνότητα και περίσσια αγάπη την Πατρίδα μου και τον Ελληνικό Στρατό.

Ασχολία ή θέση στην πολιτική: Επειδή η αγάπη για τον τόπο μου την Οξύνεια Καλαμπάκας, καθώς και αφενός μεν η ανησυχία μου και αφετέρου το μέλλον της γενέτειράς  μου καθώς και το νεαρό της ηλικίας μου με ώθησαν για πρώτη φορά να ασχοληθώ με την πολιτική και δη με την τοπική αυτοδιοίκηση στον α’ βαθμό, στον δήμο μου.

Χόμπι/άλλες ασχολίες : Χόμπι μου είναι η  ορεινή πεζοπορία, η περιήγηση με οχήματα 4χ4 και η διαβίωση στην άγρια φύση.

Το όραμά μου:

Το όραμά μου για την γενέτειρά μου είναι να γίνει ο δήμος μου πόλος έλξης τουριστών. Τόσο η ιστορία του τόπου μου, το φυσικό περιβάλλον καθώς και το πλήθος εκκλησιών και μοναστηριών τα οποία βρίσκονται τόσο στην περιοχή μου αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μου και στην ευρύτερη οικονομία του δήμου μου. Οραματίζομαι μία περιοχή φυσικού κάλους στη οποία θα μπορούν να ζήσουν, να εργαστούν και να δημιουργήσουν νέοι άνθρωποι αλλάζοντας όλη την όψη του δήμου μου καθώς επίσης οι ηλικιωμένοι να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που τους παρέχει η πολιτεία. Φιλοδοξώ ο δήμος μου να είναι ένας καθαρός δήμος με πλήρη αστυνόμευση και πρότυπο αναπτυγμένων δήμων.

Στόχοι μου:

Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική και ειδικά με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι οι βαθιές τομές που πρέπει να χαραχτούν έτσι ώστε η γενέτειρά μου να γίνει ένας προβαλλόμενος δήμος πέρα από τα όρια της ελληνική επικράτειας. Βλέποντας ως νέος άνθρωπος στο πέρασμα των ετών τον μαρασμό που υπέστη η περιοχή  μου αποφάσισα πέρα από κομματικό μηχανισμό και ταμπέλες να προσφέρω το μέγιστο των ικανοτήτων μου στο δήμο μου με ικανούς τεχνοκράτες και ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν τα μέγιστα. Όραμα μου είναι ο νέος οδικός άξονας που πραγματοποιείται  στο δήμο μας να βοηθήσει στο έπακρο στην ανακατασκευή του είδη υπάρχοντος οδικού δικτύου τον οποίο μέχρι σήμερα χρησιμοποιούν οι συνδημότες μου και στην βελτίωση των τοπικών αγροτικών δρόμων. Λόγο τόσο της εσωτερικής μετανάστευσης όσο και της μετανάστευσης των συνδημοτών μου πέρα από τα όρια της ελληνικής επικράτειας στην περιοχή μας οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας έχουν όχι μόνο ανεπαρκή φροντίδα αλλά και πρακτικά προβλήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας. Στόχος μου είναι στο δήμο μου τόσο η βοήθεια στο σπίτι και η προσφορά στους ηλικιωμένους να είναι καθημερινή και συστηματική αλλά και η νοσηλεία τους καθώς και η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη να μην είναι μόνο όραμα αλλά και να πραγματοποιηθεί. Παρακολουθώ και ενημερώνομαι όχι μόνο από ελληνικά προγράμματα φροντίδας ηλικιωμένων αλλά και από ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία είναι για εμένα προτεραιότητα μου και στόχευση μου για την καλύτερη διαβίωση των ηλικιωμένων συμπατριωτών μου φιλοδοξώντας ο δήμος μου να γίνει πρότυπο δήμου φροντίδας ηλικιωμένων . Στόχος μου και όραμα μου είναι η δημιουργία αγροτικού και κτηνοτροφικού συνεταιρισμού διότι ο πρωτογενής τομέας λόγο της διαμόρφωσης του δήμου μας βοηθάει όχι μόνο στην τοπική οικονομία αλλά και εν γένει στην Ελληνική. Η ίδρυση ενός αγροκτηνοτροφικού συνεταιρισμού δεν είναι μόνο αναγκαιότητα αλλά και προτεραιότητα. Ο δήμος μας αριθμεί όχι μόνο χιλιάδες καλλιεργήσιμες εκτάσεις πολλών καλλιεργειών αλλά και εκατοντάδες ζώα (αιγοπρόβατα και αγελάδες). Στοχεύοντας έτσι στην εγχώρια παραγωγή τοπικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν γνωστά όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Οι σκέψεις μου και η φιλοδοξίες μου είναι πολλές αλλά θέλω ολοκληρώνοντας τους στόχους μου να αναφέρω ότι ο τουρισμός και δη ο θρησκευτικός τουρισμός θα είναι προτεραιότητα μου για την ανάπτυξη του δήμου μας.

Δεσμεύσεις μου:

Δεσμεύομαι ότι με την εκλογή μου στον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης στον οποίο είμαι υποψήφιος το όραμα μου όσο και οι στόχοι μου θα είναι προτεραιότητα μου και η πραγματοποίηση τους. Ως νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά αφιερώνοντας τον περισσότερο χρόνο μου στην πραγματοποίηση των στόχων μου δεσμεύομαι προς τους συνδημότες μου όχι μόνο στην υλοποίηση του οράματος μου αλλά και στην πραγματοποίηση του.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 6945528253

e-mail: [email protected]

Instagram: apostolis_petrou

Μετάβαση στο περιεχόμενο