ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Ονοματεπώνυμο: Παππάς Σωτήριος

Τόπος γέννησης: Βασιλική Καλαμπάκας

Τόπος κατοικίας: Βασιλική Καλαμπάκας

Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών

Επάγγελμα: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασα Φυσική Αγωγή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και διαθέτω μεταπτυχιακό από τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με θέμα “Άσκηση και Υγεία”. Είμαι κάτοχος διπλώματος κριτή στίβου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στίβου.

Ασχολία ή θέση στην πολιτική: Είμαι ενεργός δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μετεώρων.

Χόμπι/άλλες ασχολίες: Είμαι ενεργός δρομέας συμμετέχοντας σε αρκετούς αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων όπως Μαραθώνιοι. Ασχολούμαι με το mountain running, την ποδηλασία, την χειροτεχνία ψηφιδωτών και την ξυλογλυπτική. Τα τελευταία μού προσφέρουν έμπνευση, γείωση και ταπεινότητα εν τέλει.

Προσφορά στον τόπο: Είμαι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου “Φίλοι του Δάσους” Βασιλικής με στόχους την πρόληψη πυρκαγιών, την καθαριότητα και την δενδροφύτευση.

Όραμα / Στόχοι:

  • H αποτελεσματική προστασία των αδέσποτων ζώων. Θέλω πραγματική στέγη για αυτά, σίτιση, εμβόλια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και προώθηση υιοθεσιών.
  • Πλήρης προστασία των άγριων ζώων των περιοχών μας. Εκπαίδευση και ενημέρωση συνδημοτών και φιλοξενούμενων είναι προαπαιτούμενα για την διατήρηση της εξαιρετικής πανίδας και χλωρίδας μας.
  • Στήριξη του αθλητισμού για όλους. Με στόχο την ευεξία αλλά κυρίως την πρόληψη νοσημάτων. Η δημόσια υγεία είναι αγαθό στο οποίο όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση. Απαιτούνται καθαροί, ασφαλείς και οργανωμένοι χώροι αναψυχής – άθλησης, με ελεύθερα πολυόργανα άθλησης, είτε μιλάμε για το αστικό δίκτυο είτε για το περιφερειακό. Εξάλλου, η πραγματική ανάπτυξη και ευημερία των πολιτών είναι ουσιώδης και διαρκείας μόνο όταν γίνεται ομόρροπα. Τέλος η συνέχεια, η ανάπτυξη και η προώθηση των “αθλημάτων βουνού” μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση του “τουριστικού προϊόντος” του Δήμου μας.

Δεσμεύσεις μου:

  • Η μείωση του αριθμού των αδέσποτων καθώς και η βελτίωση συνθηκών διαβίωσης στο δημοτικό κυνοκομείο.
  • Συντήρηση/ αναβάθμιση των χώρων αναψυχής και άθλησης και δημιουργία νέων όπου αυτό είναι εφικτό.
  • Προώθηση του τουρισμού μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 6944527372

e-mail: [email protected]

Facebook: Σωτήρης Παππάς

Instagram: sotir.pappas

Μετάβαση στο περιεχόμενο