ΠΑΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΑΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Ονοματεπώνυμο: Απόστολος Παπάντος

Τόπος γέννησης: Κλεινός

Τόπος κατοικίας: Καλαμπάκα με κατακωγή από τον Κλεινό.

Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος με τη Ευαγγελία Γεωργάκη με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά δίδυμα.

Επάγγελμα: Ιδιωτικός υπάλληλος.

Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρία Εμφιαλώσεις Κλεινός. Επίσης είμαι ιδιοκτήτης της ταβέρνας τα 5Φ στον Κλεινό Καλαμπάκας.

Πρώτη φορά θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ενώ στο παρελθόν έχω διετελέσει μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κλεινού.

Χόμπυ: Ορεινή πεζοπορία

Προσφορά στον τόπο: Με την επιχείρηση μου στηρίζω την ελληνική τοπική οικονομία ενισχύοντας την μικρή επιχειρηματικότητας της περιοχής μας και συμμετέχω στην ανάπτυξη του ορεινού όγκου της Δημοτικής Ενότητας Κλεινοβού.

Το όραμά μου: Μια δημοτική αρχή που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών και των δημοτισσών και θα αποτελεί τη φωνή τους, κάτι που απουσιάζει παντελώς από τις δημοτικές αρχές μέχρι τώρα.

Στόχοι μου: Ο συνδυασμός μας Ανοιχτοί Ορίζοντες να είναι το εφαλτήριο για να ασχοληθούν οι νέοι με τα κοινά και να δούμε νέους ανθρώπους στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Δεσμεύσεις μου: Θα αγωνιστώ και θα εργαστώ σκληρά, όπως έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και των δημοτισσών και την πρόοδο του δήμου σε όλο το βεληνεκές του, μακριά από σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες. Όταν προοδεύει ένας Δήμος, τότε προοδεύουν και οι δημότες και οι δημόστισσές του. Ακόμη δεσμεύομαι στην καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες και την προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων τους.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 6972885309

Email: [email protected]

Facebook: Tolis Papantos

Μετάβαση στο περιεχόμενο