ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ονοματεπώνυμο: Ευάγγελος Παπακώστας

Τόπος γέννησης: Σουηδία

Τόπος κατοικίας: Καλαμπάκα με καταγωγή από τον Γαύρο.

Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος με τη Τζημαρά Βαΐα με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Χρύσα και τον Νίκο.

Επάγγελμα: Αστυνομικός

Από το 1999 εργάζομαι ως αστυνομικός έχοντας υπηρετήσει σε πόλεις όπως η Αθήνα και η Λάρισα. Από το 2015 υπηρετώ στη πόλη της Καλαμπάκας.

Πρώτη φορά θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ενώ στο παρελθόν παρείχα αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου σε οποιονδήποτε φορέα μου ζητήθηκε.

Προσφορά στον τόπο: Μέσα από την εργασία μου παρέχω προστασία και ασφάλεια στους πολίτες, σεβόμενος και υπερασπίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα ώστε να γίνεται η διαβίωση μας με αξιοπρέπεια.

Το όραμά μου βασίζεται σε στην επίλυση δύο βασικών προβλημάτων του τόπου μας. Το πρώτο είναι η έλλειψη ή υποβάθμιση υποδομών αναγκαίων στην καθημερινότητα των κατοίκων, ειδικά στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές. Το δεύτερο είναι ότι η ισχυρή τουριστική επισκεψιμότητα η οποία δεν χαρακτηρίζεται από την διάρκεια. Πιστεύω ότι ο στρατηγικός συνδυασμός τουρισμού θρησκευτικού, συνεδριακού, περιηγητικού, αθλητικού, περιπέτειας και αγροτουρισμού, θα βοηθήσει στην αύξηση του χρόνου  διαμονής κι ως εκ τούτου στην μεγέθυνση του τουριστικού μας προϊόντος..

Στόχοι μου: Η παροχή κοινωνικών υπηρεσιών, η ασφάλεια και η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η οικονομική ευημερία του τόπου μας και η αναβάθμιση των υποδομών της καθημερινότητας μας.

Δεσμεύσεις μου: Η καθημερινή ενασχόληση με τα προβλήματα του τόπου μας, η προσέγγιση του απλού πολίτη για επίλυση των προβλημάτων του και η εξάλειψη της πολιτικής διχόνοιας.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 6934045830

Μετάβαση στο περιεχόμενο