ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΝΘΙΑ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΝΘΙΑ

Ονομάζομαι Ευανθία Παπαγιάννη του Αθανασίου Παπαγιάννη και της Θεοδώρας Βαζούρα.

Είμαι 52 χρονών και μητέρα ενός παιδιού 23 ετών την Αθανασία.

Κατάγομαι από την Παναγία (Κουτσούφλιανη), ένα ιστορικό χωριό της Καλαμπάκας.

Ως γονέας μονογονεϊκής οικογένειας έχω μάθει να δίνω μάχες σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, να αντιμετωπίζω τις καθημερινές δυσκολίες. Έχω πτυχίο ΙΕΚ με ειδικότητα πληροφορικής. Κατοικώ και εργάζομαι στη Αθήνα. Έχω εργαστεί από το 1992 έως 1994 στο τεχνικό γραφείο του κυρίου Σταύρου Μελαχροινού με αντικείμενο προμετρήσεις δημοσίων έργων Σαουδικής Αραβίας. Έχω εργαστεί από το 1995 έως το 2006 στην METROPOLITAN COURIES ΕΠΕ και απασχολήθηκα στο λογιστήριο, στο τμήμα διεκπεραίωσης και στο τμήμα μαζικών διανομών, όπου εκτός των άλλων αναγκών του τμήματος ήμουν υπεύθυνη για την αξιολόγηση του ήδη απασχολούμενου προσωπικού σε σχέση με την συμπεριφορά, αποδοτικότητας και ποιότητα της εργασίας που παρείχαν καθώς επίσης και την ανανέωση/αντικατάστασή αυτού όταν εκκρίνετο απαραίτητο. Από το 2012 είμαι υπάλληλος της ΑΒ Βασιλόπουλος και τα τελευταία πέντε χρόνια στέλεχος της εταιρείας.

Ποτέ δεν σταμάτησα να αγαπώ και να θέλω να προσφέρω στον τόπο καταγωγής μου με κάθε τρόπο. Έχω διατελέσει γραμματέας στον πολιτιστικό σύλλογο «Αδελφότητα Παναγίας» με έδρα την Αθήνα με πρόεδρο τον κύριο Δημήτριο Ζαμάνη. Έχω συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Δημητρίου Λιάτη στο δήμο Μαλακασίου με έδρα την Παναγία. Έχω διατελέσει ταμίας του πολιτιστικού συλλόγου «Αδελφότητα Παναγίας» με έδρα την Αθήνα με πρόεδρο τον κύριο Γεώργιο Βαζούρα υλοποιώντας διάφορα έργα όπως για παράδειγμα κατασκευή πεζοδρομίων σε ένα κομμάτι του κεντρικού δρόμου, κιόσκια, βρύσες, παγκάκια και άλλα πάντα με την συνεισφορά των συγχωριανών μας. Πολιτιστικές εκδηλώσεις π.χ. οργάνωση παιδικής βραδιάς για τους μικρούς μας φίλους που βρίσκονταν στο χωριό κατά τον μήνα Αύγουστο, οργάνωση ετήσιου χορού κλπ με αγάπη πάντα για τον τόπο μας και την ανάδειξή του.

Τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα χωριά είναι στα πρόθυρα της εγκατάλειψης, καθώς δεν έχουν εκμεταλλευτεί, οι αρμόδιοι, τα κονδύλια τα οποία δίνονται από το κράτος για να τα κρατήσουν γεμάτα ζωντάνια. Δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός στους επαρχιακούς δρόμους, το δίκτυο ύδρευσης είναι απαρχαιωμένο και κακώς συντηρημένο, σημεία του οδικού δικτύου δεν έχουν επισκευαστεί, με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνα για τους οδηγούς. Θα πρέπει επίσης να φροντίσουμε, όχι μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα τα οποία εγκαταλείπονται στους δρόμους της πόλης μας. Επιπροσθέτως θα πρέπει να μεριμνήσουμε ώστε να υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων (καλαθάκια) σε κάθε γωνιά της πόλης μας, διότι λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας τουριστών υπάρχουν πολλά σκουπίδια. Τέλος θα πρέπει να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις αθλητικές ομάδες του δήμου μας, διότι προάγουν πολιτισμό. Ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Μετεώρων κύριος Σωτήρης Παπαχρήστος είναι ένας άνθρωπος με αξίες, αρχές και όραμα για τον δήμο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει την όρεξη και την θέληση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της πόλης μας και των χωριών μας για να γίνει ο ευλογημένος αυτός τόπος πρόσφορο έδαφος για τα παιδιά μας και το μέλλον τους. Για τους παραπάνω λόγους είπα ΝΑΙ στην πρόταση του Συνδυασμού του κυρίου Σωτήρη Παπαχρήστου «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» Για ένα δήμο καθαρό. Για έναν δήμο με αξιοκρατία και κοινωνική αλληλεγγύη. Ζητώ και από εσάς να πάρετε την τύχη του δήμου στα χέρια σας, να αρχίσει μια νέα εποχή ανανέωσης, αφήνοντας πίσω όλες τις διαφωνίες που μας θέλουν χώρια. Ζητώ την ψήφο σας.

Να πορευτούμε μαζί προς το μέλλον που μας θέλει ΜΑΖΙ με πάθος, όραμα και επιμονή.

Τηλέφωνο: 6978157421

Facebook: ΕΥΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Instagram: 55eva555

Μετάβαση στο περιεχόμενο