ΛΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ονοματεπώνυμο: Ιωάννης (Γιάννης) Λιάτης

Τόπος γέννησης: Αθήνα

Τόπος κατοικίας: Γκύζη Αττικής

Τόπος Καταγωγής : Παναγία Καλαμπάκας (Κουτσούφλιανη)

Επάγγελμα: Στέλεχος οικονομικής υπηρεσίας

Σαν επαγγελματίας οικονομολόγος είμαι πάντα συνεπής, αποδοτικός και εγκρατής. Κάθε στόχος επαγγελματικός ή πολιτικός είναι καλά ζυγισμένος και πάντα υπάρχει προγραμματισμός και σχεδιασμός για την επίλυση των προβλημάτων. Πάνω από όλα στην συμμετοχή μου στα  κοινά, οι προτάσεις μου θα είναι στιβαρές,δομημένες με επιχειρήματα και κοστολογημένες για το καλό του τόπου.

Συμμετείχα και στον πολιτιστικό σύλλογο “ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΚ ΑΘΗΝΑΙΣ” ( από την θέση του Προέδρου Εποπτικού Συμβουλίου & Υπεύθυνος των Χορευτικών Τμημάτων ). Επιπλέον είμαι ενεργό μέλος της Χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου ώστε να μένει η παράδοση, για την οποία είμαι τόσο περήφανος, ζωντανή.

Το όραμά μου: Τα τελευταία χρόνια, παρατηρώντας και μιλώντας με συντοπίτες μου εξακρίβωσα ότι τα προβλήματα του τόπου μου, του Παλαιού δήμου Μαλακασίου, θα μπορούσαν να είχαν εξαλειφθεί με αποφασιστικότητα και αναλαβή δράση από την τοπική αυτοδιοίκηση. Ως άνθρωπος της δράσης αποφάσισα ότι δεν χρειάζεται να ζητάς αλλαγή αλλά να είσαι μέρος αυτής. Τα κύρια προβλήματα του τόπου μου είναι:

  • Ύδρευση
  • Καθαριότητα – Απορρίμματα
  • Ασφαλτόστρωση σε όλους τους δρόμους
  • Φωτισμός.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει λοιπόν 4 ξεκάθαρους στόχους. Δέσμευση μου είναι να σκύψω πάνω από αυτά τα προβλήματα και να μην τα παρατήσω εάν δεν λυθούν  στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Στόχοι μου:

  • Έργα συντήρησης του οδικού δικτύου του Δήμου Μαλακασίου
  • Αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων
  • Βελτίωση του φωτισμού
  • Ανακατασκευή Κεντρικών Πλατειών των χωριών
  • Φροντίδα & Αύξηση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων

Για όλους τους παραπάνω λόγους και στόχους εντάσσομαι στον Συνδυασμό  « Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Σωτήρη Παπαχρήστου, που εμπνέει εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια & εμπειρία για την ανάπτυξη του Δήμου Μετεώρων, και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ότι θα προσπαθήσω να υλοποιήσουμε όλα τα παραπάνω.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 6986853111

e-mail : [email protected]

Facebook : https://www.facebook.com/giannis.liatis.1

Instagram : https://instagram.com/giannisliatis

Μετάβαση στο περιεχόμενο