ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Κωστής Αποστόλης
Κωστής Αποστόλης

Ονοματεπώνυμο: Απόστολος Κωστής

Τόπος γέννησης: Τρίκαλα

Τόπος κατοικίας : Καστράκι Καλαμπάκας

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Επάγγελμα: Οικονομολόγος

Από το 2017 έως σήμερα δραστηριοποιούμε στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στον χώρο της παροχής λογιστικών υπηρεσιών ενώ πρόσφατα έκανα τα πρώτα βήματα στο χώρο των εκμισθώσεων ακινήτων.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε στα πρώτα μου φοιτητικά χρόνια ενώ στη συνέχεια υπηρέτησα από διάφορες θέσεις τον φοιτητικό συνδικαλισμό. Σήμερα, είμαι μέλος της Ένωσης Οικονομολόγων και Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών ν. Τρικάλων και εκλεγμένος αντιπρόσωπος των τρικαλινών λογιστών στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Από το 2013 είμαι μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις για την προάσπιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων.

Χόμπι/άλλες ασχολίες: Η Ελλάδα αποτελεί μια ευλογημένη χώρα της Μεσογείου, με όμορφα τοπία που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, πλούσιες γαστρονομικές απολαύσεις και ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες. Βασικό μου χόμπι λοιπόν αποτελεί το να ανακαλύπτω όλα τα παραπάνω πραγματοποιώντας ταξίδια και γνωρίζοντας τη χώρα μας σε κάθε της γωνιά. Επίσης βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον το διάβασμα σχετικά με την απόκτηση εγκυκλοπαιδικών γνώσεων και την απασχόληση της σκέψης μου.

Προσφορά στον τόπο: Μέσα από την εργασία μου προσπαθώ να δημιουργώ βιώσιμες οικονομικές οντότητες για θετικά μακροοικονομικά αποτελέσματα. Δεν αποδέχομαι την αντίληψη του πρόσκαιρου και της αρπαχτής αλλά ούτε και της μιζέριας. Ακόμη, συμμετέχω σε διάφορες δράσεις ενώ προσφέρω ανιδιοτελώς τη βοήθεια μου σε οποιοδήποτε φορέα μου το ζητήσει.

Το όραμά μου:

Η δημιουργία ενός προτύπου ευρωπαϊκού δήμου, πηγή έμπνευσης για τους υπόλοιπους στην Ελλάδα. Βασικές προτεραιότητες για μένα είναι: α) Η πλήρως εξασφάλιση και εξάντληση όλων των κρατικών ενισχύσεων (πχ ΕΣΠΑ) για όφελος του Δήμου. β) Η ενεργειακή αναβάθμιση όλων των δημοτικών κτιρίων για βελτίωση συνθηκών εργασίας και μείωση των λειτουργικών δαπανών προκειμένου οι πόροι που θα εξοικονομηθούν να διατεθούν σε κοινωνικές υπηρεσίες. γ) Η δημιουργία υποδομών και η εξασφάλιση πρόσβασης των παιδιών μας στον χώρο της παιδείας. δ) Αντικατάσταση αρκετών έργων που δημιουργήθηκαν στο μακρινό παρελθόν και πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Ένας δρόμος σε μορφή/ σχεδίαση προ ετών μπορεί να εξυπηρετούσε όταν το κάθε σπίτι είχε ένα αυτοκίνητο αλλά τώρα στο σημερινό κυκλοφοριακό χάος να μην επαρκεί. ε) Βασικός πυλώνας οικονομικής ευημερίας για την περιοχή μας αποτελεί ο τομέας του τουρισμού. Επομένως πρέπει να επενδύσουμε σε εκείνον, να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες υποδομές ώστε να επεκταθεί η τουριστική δραστηριότητα τόσο σε διάρκεια αλλά και στην υπόλοιπη περιοχή εκτός Μετεώρων.

Στόχοι μου:

  • Υλοποίηση έργων υποδομών
  • Κοινωνική δικαιοσύνη
  • Κοινωνικές παροχές
  • Οικονομική αυτάρκεια του Δήμου Μετεώρων
  • Δημοκρατία, Αξιοκρατία

Δεσμεύσεις μου:

  • Θα βρίσκομαι δίπλα στην καθημερινότητα του πολίτη
  • Θα ακούω τα προβλήματα και θα εντοπίζουμε απο κοινού τις λύσεις (ένα αδιάφορο πρόβλημα για μένα ίσως είναι σημαντικό για κάποιον άλλον)
  • Η εργασίες θα γίνονται με σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους, τη φύση , τα ζώα κ.ο.κ.
  • Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 6989418472

e-mail: [email protected]

Facebook: Apostolos Kostis

Instagram: apostoloskostis

LinkedIn: Apostolos Kostis

Μετάβαση στο περιεχόμενο