ΧΟΥΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΧΟΥΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΟΥΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ονοματεπώνυμο: Αθανάσιος (Σάκης) Χούτος

Τόπος γέννησης: Καστράκι

Τόπος κατοικίας: Καστράκι

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Επάγγελμα: Ιδιωτικός υπάλληλος

Εργάζομαι ως αποθηκάριος στα logistics γνωστής εταιρίας supermarket. Στο παρελθόν έχω εργαστεί σε διάφορες θέσεις ιδιαίτερα στον κατασκευαστικό κλάδο ενώ έχω ασχοληθεί και με τα κτήματα της οικογένειάς μου.

Πρώτη φορά θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο σύμβουλο ενώ στο παρελθόν συμμετείχα ενεργά στις δράσεις του ΕΜΟ Καστρακίου.

Προσφορά στον τόπο: Με την εργασία μου έχω προσφέρει στην ευημερία του τόπου μας στηρίζοντας την τοπική αγορά και παρέχοντας εθελοντική βοήθεια σε όποιον την έχει χρειαστεί.

Χόμπυ: Αναρρίχηση και ορεινή πεζοπορία.

Το όραμά μου: Θα ήθελα καλύτερες υποδομές οδικές και ύδρευσης για τις κοινότητες του Δήμου μας που νερό έχουν και … νερό δεν έχουν, ενδυνάμωση της αλληλεπίδρασης και της συνεργασίας μεταξύ των κοινοτήτων του δήμου και την ανάπτυξη συνεργειών, εξωστρέφεια του συνόλου του Δήμου ως ένα ενιαίο τουριστικό προϊόν, ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους και δρόμους φιλικούς προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες  στην Καλαμπάκα και επιτέλους την πλήρη αξιοποίηση και απορρόφηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για το καλό του τόπου μου. Ακόμη, δίνω μεγάλη σημασία στην προώθηση της προστασίας και διατηρησιμότητας των εθίμων του παραδοσιακού πολιτισμού του τόπου μας όπως και στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων βουνού.

Στόχοι μου: Η δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου με κοινωνικές παροχές, υπηρεσίες δίπλα στην καθημερινότητα του πολίτη ώστε να επιλύονται τα προβλήματα τους. Ακόμη, στόχος είναι η οικονομική ευημερία του τόπου μας προκειμένου να σταματήσει η εκροή των νέων προς άλλες περιοχές.

Δεσμεύσεις μου: Θα βρίσκομαι δίπλα στην καθημερινότητα του πολίτη ως απλός άνθρωπος ακούγοντας τους προβληματισμούς τους και προτείνοντας λύσεις για την αντιμετώπιση των θεμάτων τους. Δεσμεύομαι ότι θα πραγματοποιήσω το ανθρωπίνως δυνατό και με ανιδιοτέλεια για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου Μετεώρων.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 6945147784

Email: [email protected]

Facebook: Sakis Xoutos

Instagram: sakis_xoutos

Μετάβαση στο περιεχόμενο