Βαγγέλης Παπακώστας: «Ήρθε η ώρα να χαράξουμε νέα πορεία στο Δήμο Μετεώρων»

Παπακώστας Κάρτα

Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που θέτει τον εαυτό του στην κρίση του καλαμπακιώτικου λαού ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, όμως ο Βαγγέλης Παπακώστας έχει δείξει ήδη δείγματα γραφής ενός υπεύθυνου και ενεργού πολίτη, ενός ανθρώπου που κύριο μέλημά του είναι η προσφορά στον άνθρωπο.

Πολλές φορές στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως αστυνομικού, αλλά και εκτός υπηρεσίας, ήρθε αντιμέτωπος με περιστατικά όπου ανθρώπινες ζωές τέθηκαν σε άμεσο κίνδυνο. Mε την εμπειρία που διαθέτει και τις εξειδικευμένες γνώσεις του (και του Νοσηλευτή) σε όλες αυτές τις κρίσιμες καταστάσεις επέδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία αντιμετωπίζοντάς τες με ορθολογική σκέψη και αποτελεσματικότητα.

Ο ίδιος επέλεξε το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου, Σωτήρη Παπαχρήστου, γιατί πιστεύει στο όραμα των «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ».

Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να χαράξουμε νέα πορεία στο Δήμο Μετεώρων. Μάλιστα έχοντας γυρίσει (και λόγω της εργασίας του) όλες τις γωνιές του δήμου μας και διαπιστώσει τις παθογένειες του τόπου μας, έκρινε επιβεβλημένη την ενεργό συμμετοχή του σε ένα συνδυασμό που στοχεύει στην πρόοδο και την ευημερία των δημοτών/τισσών του.

Καλώντας τους συμπολίτες μας να τον εμπιστευθούν με την ψήφο τους, δηλώνει ότι κύριο μέλημά του, αν την επομένη των εκλογών βρεθεί στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, θα είναι η ολοκλήρωση των αναγκαίων υποδομών (π.χ. δρόμοι-ύδρευση) σε όλο το δίκτυο των χωριών του δήμου μας, αλλά και η συνδρομή στην αναδιοργάνωση του σχεδιασμού του τουριστικού προϊόντος ώστε να συμπεριλαμβάνει (πλέον των Μετεώρων) όλα εκείνα τα ειδοποιά γνωρίσματα και χαρακτηριστικά του τόπου μας που τον καθιστούν ξεχωριστό τουριστικό προορισμό.


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο