Τα είπε όλα ο Υπ. Δήμαρχος κ. Παπαχρήστος!!! Θα είχα περισσότερα άτομα στον συνδυασμό αν έβαζα τους εργαζόμενους του γραφείου μου – Η λέξη Οικογένεια μου θυμίζει Παλέρμο και κάτω

Συνέντευξη Παπαχρήστος

Συνέντευξη που θα συζητιέται για πολλές μέρες παραχώρησε σήμερα στο ράδιο Σταγών ο Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Σωτήρης Παπαχρήστος.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδοθεί στους ‘Ανοιχτούς Ορίζοντες’ η αλήθεια των γεγονότων είπε και συνέχισε λέγοντας πως δεν ήρθαν με το ζόρι αλλά για να υπηρετήσουν τους πολίτες και δημιουργήθηκε από τους πολίτες.

Σημείωσε πως η αντιπαράθεση με τον κ. Αλέκο ήταν σε πολιτικό πλαίσιο και τίποτα πέρα αυτό και πιστεύει ότι όσο πάμε προς τις εκλογές, ο νυν Δήμαρχος θα πάρει θέση και δεν θα είναι αποστασιοποιημένος.

Κάθε φορά που ανακοινώναμε Υποψηφίους, 4-5 άνθρωποι που θα ονοματίσω αργότερα είπε, προσπαθούσαν με σκοτεινούς τρόπους να προκαλέσουν πρόβλημα.

Όπως τόνισε, θα φτάσουμε προεκλογικά να παλεύει το σκοτάδι με το φως.

Εγώ ο Σωτήρης Παπαχρήστος από το 2006 έχω μια σταθερή πορεία και ο κόσμος με ξέρει καλά, άλλοι αλλάζουν κάθε τέσσερα χρόνια επικεφαλής.

Μιλάω πάντα για πολιτικά πρόσωπα και όχι για οικογένεια, γιατί η λέξη οικογένεια μου θυμίζει Παλέρμο και κάτω είπε !!

Για το ψηφοδέλτιο υποστήριξε ότι στελεχώθηκε ως ομάδα και δεν τους το έδωσε καμία Κυβέρνηση ή κάποιος Υπουργός.

Κάποιοι μας έλεγαν ότι δεν θα κάνουμε συνδυασμό και πλέον έχουμε 195 άτομα και θα είχαμε περισσότερα άτομα αν έβαζα τους εργαζομένους από το τεχνικό μου γραφείο ή τις επιχειρήσεις των συνεργατών μου όπως κάνουν κάποιοι.

Δεν χτυπάω ποτέ κάτω από την μέση και μιλάω πάντα με στοιχεία είπε και έκανε γνωστό πως ότι ειπωθεί τις επόμενες μέρες θα είναι με στοιχεία οπότε δεν θα είναι λασπολογία.

Αναφερόμενος στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, τόνισε πως δεν άφηνε τα μπουκάλια κάτω από το τραπέζι για να βγάλει φωτογραφία με πορτοκαλάδα και τόνισε πως αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με τους ελέγχους της ΑΑΔΕ, καλό είναι να κάνουν παράπονα στην Νέα Δημοκρατία.

Ακούστε την συνέντευξη του κ. Παπαχρήστου που θα συζητηθεί:


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο