Στο Καστράκι έκλεισε τον κύκλο περιοδειών ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους δημότες ο Σωτήρη Παπαχρήστος και οι “Ανοιχτοί Ορίζοντες”

Καστράκι

Στο Καστράκι βρέθηκαν οι “Ανοιχτοί Ορίζοντες” το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου.

Στην σκιά των Μετεώρων, το Καστράκι είναι το πλέον ανεπτυγμένο τουριστικά χωριό του νομού Τρικάλων. Οι κάτοικοι εδώ ασχολούνται κυρίως με τον τουρισμό και σε μικρότερη κλίμακα με την γεωργία. Είναι λογικό να τους ενδιαφέρει η πρώτη εικόνα που αντικρύζει ο επισκέπτης, αλλά και οι φροντισμένες υποδομές που θα κάνουν ευχάριστη την δική του επίσκεψη και ευκολότερη την δική τους ζωή. Οι χώροι στάθμευσης, το εσωτερικό οδικό δίκτυο, ο επαρκής φωτισμός παντού, η καθαριότητα, η ανάπλαση των χώρων αναψυχής και η προώθηση της προστασίας και διατηρησιμότητας των εθίμων του παραδοσιακού πολιτισμού, είναι σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με το “τουριστικό προϊόν” της περιοχής.

Δόθηκε η ευκαιρία σε πλήθος δημοτών, αφενός να “σφίξουν” το χέρι στον επερχόμενο Δήμαρχο κι αφετέρου να ενημερωθούν για τους στρατηγικούς στόχους ανάπτυξης του προγράμματος του συνδυασμού. Παρευρέθησαν ανάμεσα σε πολλούς άλλους ο επί σειρά ετών Κοινοτάρχης Κωνσταντίνος Καραλής και ο επί σειρά ετών δημοτικος σύμβουλος Δημήτρης Ζερβόπουλος.

Καστράκι

Καστράκι

Καστράκι

Καστράκι

Καστράκι

Καστράκι

Καστράκι

Καστράκι

Καστράκι

Καστράκι

Καστράκι


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο