Σταυρούλα Καραλή: Η αδιαφορία αποτελεί τη μεγαλύτερη πληγή

Επιστρέφοντας μετά από 25 χρόνια απουσίας από τον τόπο καταγωγής μου, είδα στασιμότητα και αδιαφορία. Αυτό ήταν το έναυσμα να ασχοληθώ για πρώτη φορά οργανωμένα με τα κοινά. Η αδιαφορία αποτελεί τη μεγαλύτερη πληγή του σύγχρονου ανθρώπου, που ενώ επικαλείται την ιδιότητα του ως πολίτη, σπάνια αντιλαμβάνεται την σημασία και τις υποχρεώσεις που αυτή η ιδιότητα απαιτεί.

Επαγγελματικά ασχολούμαι με τον Πρωτογενή Τομέα ο οποίος αποτελεί ως απασχόληση, πηγή εισοδήματος για μεγάλο τμήμα του Δήμου Μετεώρων.

Λατρεύω τον χορό, παραδοσιακό και σύγχρονο, την κολύμβηση, την περιηγητική πεζοπορία και τα ταξίδια. Τα ήθη και τα έθιμα πρέπει να μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο, είναι η κληρονομιά των παιδιών μας, κάτι το οποίο έχει εξαλειφτεί.

Έχοντας αποκομίσει εμπειρίες ζωής και εικόνες από διάφορους Δήμους στους οποίους έχω ζήσει λόγω επαγγέλματος συζύγου και ξεπερνώντας τα αυτονόητα δίνω προτεραιότητα :

Στην βιώσιμη κινητικότητα

Στην δημιουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής

Στο κολυμβητήριο

Στον κινηματογράφο

Στην δημιουργία δομής στήριξης ΑΜΕΑ

Στην δημιουργία πάρκου αναψυχής και άθλησης

Στην φροντίδα και αύξηση γηπέδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και αντισφαίρισης

Στην φροντίδα και προώθηση των μοναδικών μουσείων μας

Στην εξωστρέφεια του Δήμου μας.

Στον εναλλακτικό τουρισμό.

Στην δημιουργία πολιτιστικών events.

Στην διευκόλυνση πρόσβασης των συνδημοτών των ορεινών κοινοτήτων στις δομές υγείας και επιμόρφωσης της Καλαμπάκας.

Η ειλικρίνεια για μένα, δεν είναι ένα απλό χαρακτηριστικό, αλλά ένας τρόπος ζωής. Σας διαβεβαιώνω ότι οι ενέργειες μου θα αντικατοπτρίζουν πάντα ακεραιότητα και ειλικρίνεια.

Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε την Καλαμπάκα που όλοι ονειρευόμαστε σε έναν Δήμο Μετεώρων όπου η αποφασιστικότητα οδηγεί, το όραμα εμπνέει και η διαφάνεια διασφαλίζει ένα δίκαιο και ευημερούν μέλλον για ΟΛΟΥΣ!!!

Με βαθιά εκτίμηση,

Σταυρούλα Καραλή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων του συνδυασμού Ανοιχτοί Ορίζοντες


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο