Σάκης Τούλας – Η επόμενη μέρα

ΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Οι καταστάσεις πλέον επιβάλλουν ώριμη σκέψη, σχεδιασμό και σύνεση. Μπροστά σε μία ακόμη λαίλαπα που μας βυθίζει στην απόγνωση.

Ερωτήσεις που ταλανίζουν πολλούς από εμάς.

Ποιο το μέγεθος των αποζημιώσεων; Θα καλύψουν να φτιάξουμε ξανά τα σπίτια μας και τις επιχειρήσεις μας; Ίσως τα ερωτήματα ρητορικά. Ίσως αναπάντητα. Ίσως απαντήσεις με υπεκφυγές. Το σημαντικότερο; Οι ανθρώπινες ζωές. Πόσοι; Ποιοι; Θα τους σεβαστούμε έστω κηδεύοντάς τους;

Καμία τέτοια κουβέντα δεν θα γινόταν αν ο ανύπαρκτος κρατικός μηχανισμός λειτουργούσε. Οι μόνιμες καρέκλες στην εξουσία των Περιφερειών, δημιουργούν την ασυδοσία και κατ΄ επέκταση την κατάχρηση της ίδιας της εξουσιάς. Το σκεπτικό, του δίνω 2, και αρπάζω 10, και μου φιλάει τα χέρια. Ντροπή των αιρετών και των αυλοκολάκων τους.

Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Επιτάσσεται δουλειά. Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα. Εκεί που οι άλλοι κοιτάνε την πολιτική τους επιβίωση, εμείς ετοιμαζόμαστε για την επιβίωση κι ευημερία των συμπολιτών μας. Μία ανθρώπινη πραγματικότητα. Έχοντας τις γνώσεις, και τη θέληση. Εδώ για όλους.

 

Αθανάσιος ( Σάκης ) Τούλας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου

Τούλας Σ. Κάρτα


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο