Μαρία Λίνου – Ποτέ μην υποτιμάς την ικανότητά σου να βελτιώνεις την ζωή των συνανθρώπων σου

ΛΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

Πλησιάζουμε στην 8η Οκτωβρίου και ο παλμός των αυτοδιοικητικών εκλογών επιταχύνεται.

Στόχος μου είναι να συνεισφέρω στην καθημερινότητα αλλά και στο μέλλον του Δήμου μας. Να βοηθήσω με πράξεις ουσίας τους συνδημότες μου.

Είμαι 27 Ετών και η αλήθεια είναι πως για αρκετά χρόνια απουσίαζα από την πόλη λόγω σπουδών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρ’ όλα αυτα γνωρίζω όπως γνωρίζουμε όλοι μας τις ανάγκες της πόλης μας και των χωριών του Δήμου Μετεώρων.

Για εμένα, η ανάμειξη στα “κοινά” είναι πρωτόγνωρη. Παρόλαυτα, με συνεπαίρνει η ιδέα να βάλω κι εγώ ένα “λιθαράκι” στην ανάπτυξη του τόπου και του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων του.

«Ποτέ μην υποτιμάς την ικανότητά σου να βελτιώνεις την ζωή των συνανθρώπων σου» .

Είναι πρόκληση και τιμή μου να συντάσσομαι στον συνδυασμό ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ με επικεφαλής τον Σωτήρη Παπαχρήστο, έναν άνθρωπο με τεχνογνωσία, όραμα και αφοσίωση για τον Δήμο μας.

Είμαι ευτυχής για την σύμπνοια και την αφοσίωση της ομάδας μου στον κοινό στόχο σκληρής δουλειάς για έναν αξιοζήλευτο και εξελίξιμο Δήμο. Ζήτω λοιπόν εγκάρδια την στήριξή σας! Δεσμεύομαι σε μία προσπάθεια με θέληση και πίστη ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο καλό για το σύνολο των δημοτών.


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο