Η Νίκη ξεκίνησε από τα Φάρσαλα. Ο Σωτήρης Παπαχρήστος ενώνει το αξιόπιστο παρελθόν με το ελπιδοφόρο μέλλον.

Φάρσαλα Περιοδεία

Στα Φάρσαλα επέδραμε ο Σωτήρης Παπαχρήστος και οι “Ανοιχτοί Ορίζοντες” το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου.

Μία επίσκεψη που έκρυβε ευχάριστες εκπλήξεις και ουσιαστικές καταλήξεις, κατόπιν της τυχαίας συνάντησης με τον συνυποψήφιο του το 2014 και τότε Πρόεδρο Ανθούσας Δημήτρη Τύμπα.

Σήμερα, οι δύο πολιτικοί άνδρες εκκινούν από διαφορετικά μετερίζια. Ο ένας υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων, επικεφαλής νέου ριζοσπαστικού συνδυασμού και ο άλλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας με την ομάδα Αγοραστού.

Δύσκολη η σύγκλιση θα έλεγε κανείς.

Κι όμως, ξεπέρασαν τις οποιεσδήποτε δυσκολίες εύκολα, βασιζόμενοι σε αυτά που τους ενώνουν  κι όχι σε κάποια μικρόπνοα που πιθανόν τους χώριζαν. Πολιτικό παράδειγμα προς μίμηση. Τους ενώνει η εμπειρία του παρελθόντος, ο αδιάλειπτος αγώνας για τον τόπο και οι κοινοί προβληματισμοί για το μέλλον.

Στη δημιουργική κουβέντα της παρέας μπήκε ο Δημήτρης Βουρλίτσης, πρώην κοινοτάρχης της διευρυμένης κοινότητας Ασπροποτάμου και αντιδήμαρχος επί θητείας Σινάνη, με την σημερινή υποψήφια των “Ανοιχτών Οριζόντων” Μαρία Γκαραγκάνη-Κουκουράβα.

Άλλοι δύο άνθρωποι με ανεξίτηλα αποτυπώματα θετικής και αποτελεσματικής δράσης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όλοι στην παρέα θυμήθηκαν πολλά, αλλά συμφώνησαν ότι έχουν πολύ περισσότερα να σχεδιάσουν και κυρίως να υλοποιήσουν στον συνεχιζόμενο αγώνα τους για προκοπή του τόπου.

Στην ενθουσιώδη τελικά κουβέντα, συμμετείχαν από τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”, ο Σωτήρης Λεβέντης (Χαλίκι), ο Γιώργος Ντιροκάλτσης (Ανθούσα), η Ελένη Πελτέκη (Μηλιά-Κατάφυτο), ο Γιώργος Καλαμαρας (Τζούρτζια) και ο Θανάσης Σίμος (γενικό Ασπροποτάμου).

Φάρσαλα Περιοδεία

Φάρσαλα Περιοδεία

Φάρσαλα Περιοδεία

Φάρσαλα Περιοδεία


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο