Ευάγγελος Παπακώστας: Οι στόχοι μου σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Παπακώστας Κάρτα

Κατάγομαι από το Γάβρο Καλαμπάκας. Έχω γεννηθεί στην Σουηδία λόγου μετανάστευσης των γονιών μου όπου δούλευαν στο εξωτερικό. Ο τόπος κατοικίας μου είναι η Καλαμπάκα και είμαι παντρεμένος με τη Τζημαρά Βαΐα, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Χρύσα και τον Νίκο.

Από το 1999 εργάζομαι ως αστυνομικός έχοντας υπηρετήσει σε πόλεις όπως η Αθήνα και η Λάρισα. Από το 2015 υπηρετώ στη πόλη της Καλαμπάκας.

Πρώτη φορά θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ενώ στο παρελθόν παρείχα αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου σε οποιονδήποτε φορέα μου ζητήθηκε.

Προσφορά στον τόπο: Μέσα από την εργασία μου παρέχω προστασία και ασφάλεια στους πολίτες, σεβόμενος και υπερασπίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα ώστε να γίνεται η διαβίωσή μας με αξιοπρέπεια.

Το όραμά μου βασίζεται σε στην επίλυση δύο βασικών προβλημάτων του τόπου μας. Το πρώτο είναι η έλλειψη ή υποβάθμιση υποδομών αναγκαίων στην καθημερινότητα των κατοίκων, ειδικά στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές. Το δεύτερο είναι ότι η ισχυρή τουριστική επισκεψιμότητα η οποία δεν χαρακτηρίζεται από την διάρκεια. Πιστεύω ότι ο στρατηγικός συνδυασμός τουρισμού θρησκευτικού, συνεδριακού, περιηγητικού, αθλητικού, περιπέτειας και αγροτουρισμού, θα βοηθήσει στην αύξηση του χρόνου διαμονής κι ως εκ τούτου στην μεγέθυνση του τουριστικού μας προϊόντος.

Στόχοι μου: Η παροχή κοινωνικών υπηρεσιών, η ασφάλεια και η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η οικονομική ευημερία του τόπου μας και η αναβάθμιση των υποδομών της καθημερινότητας μας.

Δεσμεύσεις μου: Η καθημερινή ενασχόληση με τα προβλήματα του τόπου μας, η προσέγγιση του απλού πολίτη για επίλυση των προβλημάτων του και η εξάλειψη της πολιτικής διχόνοιας.

Ευάγγελος Παπακώστας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘Ανοιχτοί Ορίζοντες’ του Σωτήρη Παπαχρήστου

Ευάγγελος Παπακώστας


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο