Δημήτρης Γκανούλης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γκανούλης Κάρτα

Αγαπητοί συνδημότες.

Όσο ένας άνθρωπος σκέπτεται αν μπορεί να κάνει τούτο και εκείνο τόσο μένει αναποφάσιστος για τις ικανότητες του και κατά συνέπεια του είναι πάρα πολύ δύσκολο τελικά να κάνει κάτι. Όταν θέλεις να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα, πρέπει να ξέρεις αρκετά καλά τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα. Όταν προσπαθείς να καταλήξεις σε μια γνώμη, εξαιτίας των αβέβαιων αγαθών της τύχης που τα επιθυμείς χωρίς μέτρο, ταλαντεύεσαι μεταξύ ελπίδας και φόβου και η ψυχή σου είναι πρόθυμη να πιστέψει οτιδήποτε.

Ως πολίτης του Δήμου Μετεώρων αντί να περιγελάω, να οικτίρω ή να αφορίζω τις πράξεις των συμπολιτών, μερίμνησα με ιδιαίτερη φροντίδα να τις κατανοώ. Αυτά που γράφω όλα αυτά τα χρόνια είναι μια προσπάθεια να καταλάβω τον εαυτό μου να εξελιχθώ πνευματικά να επικοινωνήσω με ανθρώπους που θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

Η αδυναμία αξιωματούχων του δήμου μας και του νόμου Τρικάλων να ανεχθούν τη διαφορετική άποψη – και να θέλουν να την εξαφανίσουν- δείχνει πόσο κολλημένοι είναι με την εξουσία και το χρήμα.

Έχοντας ανοσία στους μικροκαυγάδες, την απληστία και την απάτη που διαπερνούν την ανθρώπινη κοινωνία βρίσκομαι σε κατάσταση θεϊκής ηρεμίας. Αποφάσισα για άλλη μια φορά να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” με αυριανό δήμαρχο Σωτήρη Παπαχρήστο. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας.

Με μια αγκαλιά αγάπης Δημήτρης Γκανούλης.

 


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο