Χρύσα Αλεξίου και “Ανοιχτοί Ορίζοντες”: Μία ανάσα πριν την κάλπη

Χρύσα Αλεξίου

Φτάνουμε στο τέλος του προεκλογικού αγώνα.

Σε ελάχιστες μέρες κρίνεται το μέλλον του τόπου μας.

Κρίνεται το μέλλον της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του τουρισμού.

Κρίνεται το μέλλον του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Κρίνεται το μέλλον της κοινωνικής δικαιοσύνης και των κοινωνικών υπηρεσιών.

Και φυσικά, κρίνεται το μέλλον των υποδομών.

Μετά τις τελευταίες δύο θεομηνίες οι υποδομές των ορεινών κοινοτήτων μας αποδείχθηκαν μία “πικρή ιστορία” και ένα “άσχημο ανέκδοτο”.

Οι πληθυσμοί των κοινοτήτων Γλυκομηλιάς, Χρυσομηλιάς, Αηδόνας, Παλαιοχωρίου, Καλόγριανης, Κλεινοβού και Αμπελίων τους οποίους καλούμαι να εκπροσωπώ εάν εκλεγώ, βρέθηκαν τις περασμένες μέρες μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Καταστροφή γεφυρών και οδικού δικτύου, καταστροφή υποδομών ύδρευσης, προβλήματα ηλεκτροδότησης. Τα προβλήματα συνέχισαν για δεκαπέντε μέρες, ενώ σε κάποιες περιοχές υφίστανται ακόμα. Η πρόχειρη και χωρίς σχέδιο αντιμετώπιση τους αποκαλύφθηκε με την έλευση της δεύτερης θεομηνίας. Τα ακαθάριστα ρέματα και η επικίνδυνα πρόχειρη στήριξη γεφυρών, έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στην περιοχή.

Αφενός η ολιγωρία και καθυστέρηση των αρχών και αφετέρου η κακή κατασκευή υποδομών σε συνδυασμό με την έλλειψη σχεδίου, δημιούργησαν ένα μίγμα καταστροφής και ένα αίσθημα εγκατάλειψης στους δημότες.

Ως υποψήφια του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, δεσμεύομαι να υπηρετήσω συντεταγμένα τον πρώτο στρατηγικό στόχο του προγράμματος μας. Τον σχεδιασμό, προγραμματισμό και υλοποίηση έργων υποδομής μικρής και μεγάλης εμβέλειας. Γιατί αυτός ο στρατηγικός στόχος συνδέεται άμεσα με την συνολική ανάπτυξη του Δήμου και την ποιότητα και ασφάλεια στην καθημερινότητα μας.

Είμαι η νέα γενιά του τόπου μου!

Με βαθιά ειλικρίνεια, στις 8 του Οκτώβρη ζητώ την ψήφο σας.

Ζητώ την βοήθεια σας να κρατήσουμε ανοιχτούς και να επεκτείνουμε τους ορίζοντες της περιοχής μας.

 

Αλεξίου Χρύσα

Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΣΥΝδυασμό “ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” του Σωτήρη Παπαχρήστου

Αλεξίου Κάρτα


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο