Χρήστος Τσίτσαρης: Σας καλώ να βαδίσουμε μαζί και να φτιάξουμε το αύριο να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μία σύγχρονη πόλη

Τσίτσαρης Παπαχρήστος

Γιατί είμαι υποψήφιος Η απόφασή μου να διεκδικήσω μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο σαν δημοτικός σύμβουλος, Στις δημοτικές εκλογές πηγάζει από το διαρκές ενδιαφέρον και την αγάπη μου για την πόλη . Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα να είμαι στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Ανοιχτοί Ορίζοντες. Ευχαριστώ το Σωτήρη Παπαχρήστο για την απόφασή του να συμπορευτούμε μαζί και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο κοινό μας όραμα για το Δήμο Μετεώρων που ζούμε και αγαπάμε. Αποφάσισα να ενεργοποιηθώ περισσότερο εκτιμώντας και πιστεύοντας στο όραμα του δημάρχου. Η συμπόρευση μαζί του με γεμίζει χαρά για προσφορά στους συνανθρώπους μου.

Ζούμε σε έναν απίστευτα ευλογημένο τόπο με αμέτρητες και αστείρευτες δυνατότητες και ευκαιρίες. Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων όλων των δημοτικών ενοτήτων του δήμου μας μπορούν να αποτελέσουν τον καταλύτη που θα τον μεταμορφώσει και θα τον αναδείξουμε σε πρωταγωνιστή ευρωπαϊκού επιπέδου. ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας για να βάλουμε τάξη στα οικονομικά του Δήμου με απόλυτη διαφάνεια με σεβασμό στους συμπολίτες μας, για ένα Δήμο που θα μας κάνει υπερήφανους.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες του δήμου Μετεώρων με αφοσίωση και πίστη στις αρχές μου και με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσουμε τον τόπο και τα συμφέροντα των πολιτών του δήμου Μετεώρων, με υπευθυνότητα και θέληση για δουλειά .

Σας καλώ να βαδίσουμε μαζί και να φτιάξουμε το αύριο να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μία σύγχρονη πόλη , Με στόχο την ανάπτυξη, Με όπλα την όρεξη και την αγάπη για τον τόπο μας. ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΡΧΕΣ Ο σεβασμός στον πολίτη , Η ιεράρχηση των αναγκών Λίγα λόγια, Όχι υποσχέσεις, Με ειλικρίνεια . Όλοι εμείς στο συνδυασμό Ανοικτοί Ορίζοντες θέλουμε μαζί με σας να κάνουμε τα όνειρα πράξη. Όλοι εμείς μαζί για μία καλύτερη καθημερινότητα για ένα καλύτερο Δήμο. Ο Δήμος Μετεώρων με τον τουρισμό μπορεί να γίνει ένας δυναμικός Δήμος και έχει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας , Να μας ψηφίσουν και να μας στηρίξουν.

Γιατί η πόλη έχει ανάγκη από συνεργασίες μεταξύ δημοτών και Δημοτικής Αρχής για να βγει από τα αδιέξοδα. Όλοι μαζί με σωστή οργάνωση, με σχέδιο με μεθοδικότητα, με εργατικότητα, με ανιδιοτελή συνεισφορά, με ειλικρίνεια και με επιμονή. Όλοι μαζί μπορούμε να αναγεννήσουμε το δήμο μας, την πόλη μας τα χωριά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στις εκλογές του Οκτωβρίου βάζουμε Σταύρο στο Συνδυασμό Ανοιχτοί Ορίζοντες και ξεκινάμε το ταξίδι για μία νέα εποχή δημιουργίας και ανάπτυξης για το δήμο μας.

Θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές του Οκτωβρίου για να αλλάξουμε το δήμο και να τον καταστήσουμε ισχυρό και πρωταγωνιστή, Στη Θεσσαλία και στην Ελλάδα. ΖΗΤΩ την ψήφο σας για να παράξουμε έργο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ θα ξεκινήσουμε και μαζί Θα συνεχίσουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του Πολίτη την ποιότητα ζωής να φτιάξουμε το δήμο μας και όλα αυτά με το συνδυασμό Ανοιχτοί Ορίζοντες και τον Τσίτσαρη Χρήστο στο Δημοτικό Συμβούλιο . Ψηφίζουμε Ανοιχτοί Ορίζοντες και Τσίτσαρη Χρήστο ΓΙΑΤΙ Θα διεκδικήσουμε και θα αξιοποιήσουμε όλα τα Ευρωπαϊκά προγράμματα ΕΣΠΑ ταμείο ανάπτυξης για το Δήμο Μετεώρων και τα χωριά του δήμου Γιατί Τσίτσαρη Χρήστο Γιατί θα υπηρετήσω τις αξίες τις αρχές τους στόχους που έχω με εργατικότητα με όραμα με ανοιχτό πνεύμα συνεργασίες.

Γιατί είμαι ανεξάρτητος, δεν είμαι διαπλεκόμενος, είμαι ένας απλός άνθρωπος , Και είμαι εδώ για τον απλό άνθρωπο, γιατί Αγαπώ την πόλη και θέλω το καλό της πόλεως . Σήμερα βρισκόμαστε κοντά σε ένα κρίσιμο σημείο, Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική η ανάγκη μιας σοβαρής και υπεύθυνης δημοτικής αρχής. Με ελπίδα θετική για το μέλλον εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν, μία πόλη χωρίς νικητές και ηττημένους αλλά κερδισμένος συμπολίτες. Ζητώ τη στήριξή σας για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας .

Ζητώ την ψήφο σας ώστε από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου να συμβάλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. Να παλέψουμε και να εργαστούμε για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών . Θέλω οι δημότες να ψηφίσουν συμβούλους με αξιοπρέπεια και εντιμότητα που υποστηρίζουν την ειλικρίνεια και την αλήθεια για να μπορέσω να έχω δίπλα μου συμβούλους που θα μπορούν να δουλέψουν για το κοινωνικό συμφέρον και όχι για την ανομία. Με τη βοήθεια του Θεού και την ψήφο του λαού να εκλεγούν οι καλύτεροι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!

ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ « ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο