Χρήστος Τσίτσαρης: Με στόχους και αρχές διεκδικούμε το Δήμο Μετεώρων

Τσίτσαρης Χρήστος

Στόχος μου: Η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων δημιουργώντας σωστές υποδομές και με Δημοκρατική συμμετοχή όλων των δημοτών για την επίλυση των προβλημάτων.

ΑΡΧΕΣ μου: Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες του Δήμου Μετεώρων με αφοσίωση, ειλικρίνεια, πίστη, είμαι υποψήφιος στο Συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες» με επικεφαλής τον Σωτήρη Παπαχρήστο.

Με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσουμε τον τόπο και τα συμφέροντα των πολιτών του Δήμου Μετεώρων .

Με υπευθυνότητα και θέληση για δουλειά ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ με την ψήφο σας , να βαδίσουμε μαζί για να φτιάξουμε το αύριο, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μια σύγχρονη πόλη. Αγαπητοί συνδημότες την Κυριακή 8 Οκτώβρη οι δημότες του Δήμου Μετεώρων θα συγκρίνουν, θα κρίνουν και θα αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν. Για να πάμε μπροστά και μόνο μπροστά με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σωτήρη Παπαχρήστο σε αυτή τη μάχη σας θέλω δίπλα μου για να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε για το Δήμο Μετεώρων. Στις 8 Οκτωβρίου. ψηφίζουμε για να πάμε όλοι μαζί τον τόπο μας μπροστά, με όραμα, στόχο , πρόγραμμα και αποφασιστικότητα.

Είμαστε η δημοτική κίνηση με ευθύνη και προοπτική για το Δήμο Μετεώρων. ΟΠΛΟ μας η αλήθεια!

Σας καλώ όλους να με στηρίξετε για να πετύχουμε πράγματα για την πόλη μας να αναδείξουμε το θησαυρό του Δήμου Μετεώρων , τα Μετέωρα. ΣΤΟΧΟΣ μας να συνδιαμορφώσουμε ένα διαφορετικό παράδειγμα ανάπτυξης. Τώρα είναι η ώρα για συμμετοχή και δράση.

Τώρα μπορούμε να δημιουργήσουμε την πόλη που επιθυμούμε. Σας καλώ μαζί να το τολμήσουμε με Δήμαρχο το Σωτήρη Παπαχρήστο . ΟΛΟΙ εμείς στους «Ανοικτούς Ορίζοντες» δεσμευόμαστε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο να κάνουμε πράξη το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αλλάξουμε την αυτοδιοικητική κουλτούρα. Φίλοι και φίλες Σας Ζητώ την ψήφο σας βασίζομαι στην αγάπη και την υποστήριξή σας με το όραμα και το πρόγραμμα που αξίζει ο δήμος Μετεώρων προκειμένου να είναι πρωταγωνιστής στην ανάπτυξη της επόμενης δεκαετίας.

Όλοι μαζί μπροστά . Μπροστά για όλους Δίπλα και μαζί στον κάθε πολίτη.

 

ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ « ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο