Απόστολος Κωστής – Ο αθόρυβος συνεργάτης του Σωτήρη Παπαχρήστου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους Ανοιχτούς Ορίζοντες του Δήμου Μετεώρων

Κωστής Αποστόλης

Οικονομολόγος και ελεύθερος επαγγελματίας, ο Αποστόλης Κωστής κατάγεται και κατοικεί στο Καστράκι ενώ έχει ρίζες τόσο απο την Αγία Παρασκευή Καλαμπάκας όσο και από το Ριζωμα. Το 2013 αποφοίτησε απο το τμήμα οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ στη συνέχεια φοίτησε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Λογιστικής και Ελεγκτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Μέσα από την επαγγελματική του πορεία έμαθε να αντιμετωπίζει τις γραφειοκρατικές πολιτικές του ευρύτερου δημόσιου τομέα, να θέτει στόχους και να εργάζεται σε πνεύμα συνεργασίας και συμπόρευσης ενώ δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για την απορρόφηση των κρατικών επιχορηγήσεων και την οικονομική κατανομή των πόρων με στόχο τη βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.

Αν και πρώτη φορά ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, η πρώτη του ενασχόληση με τα κοινά ξεκίνησε πίσω στα φοιτητικά του χρόνια όπου υπηρέτησε τον φοιτητικό συνδικαλισμό μέσα απο διάφορους ρόλους όπως Πρόεδρος Φοιτητικού Συλλόγου και εκπρόσωπος φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σήμερα είναι μέλος της Ένωσης Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Ν. Τρικάλων και εκλεγμένος εκπρόσωπος τους στην πανελλήνια ομοσπονδία (ΠΟΦΕΕ). Τελος, είναι μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας και κάτοχος άδειας Λογιστή Α’.

Στην εκλογική μάχη στις 8 Οκτώβρη, θα βρίσκεται δίπλα στον Σωτήρη Παπαχρήστο και στους Ανοιχτούς Ορίζοντες μιας και η μακροχρόνια γνωριμία και συνεργασία τους χαρακτηρίζει τους δύο ανθρώπους με ίδιο όραμα, κανένα φόβο απέναντι στις ευθύνες, απαιτητικούς απέναντι στις υποχρεώσεις τους και ακούραστους εργάτες της καθημερινότητας τους.

Κωστής Απ. Κάρτα


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο