Άγγελος Αλεξίου: «Εμπιστευόμαστε τους Ανοιχτούς Ορίζοντες για ένα Δήμο με επίκεντρο τους πολίτες»

Άγγελος Αλεξίου

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Άγγελος Αλεξίου, είχε «ψηθεί» από νωρίς στη ζωή με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατάματα, με σθένος και πυγμή καταστάσεις και γεγονότα. Αυτή η πορεία ζωής τού έχει δώσει το πλεονέκτημα να ξέρει τι θέλει και να κυνηγά τα όνειρά του χωρίς να υπολογίζει το κόστος και τις δυσκολίες.

Για τον Άγγελο αλλά και για όσους τον γνωρίζουν η ενασχόληση με τα κοινά δεν αποτέλεσε έκπληξη. Άλλωστε στο ευρύτερο οικογενειακό του περιβάλλον η πολιτική ήταν κάτι το πολύ γνώριμο, λόγω του πολιτευτή θείου του, του Κώστα Φαμίση.

Δεν ήταν όμως ο μόνος λόγος. Ο Άγγελος Αλεξίου ιδιαίτερα δραστήριος και κοινωνικός, πάντα είχε και εξέφραζε ανοικτά την άποψή του για τα κοινά και τις εκάστοτε δημοτικές αρχές. Δεν δίσταζε να παραθέσει τις προσωπικές του απόψεις και προτάσεις που αφορούσαν είτε στη βελτίωση του τουριστικού αντικειμένου, κλάδο που τον γνωρίζει καλά λόγω της ενασχόλησής του στον ξενοδοχειακό τομέα, αλλά και του αθλητισμού. Ας μην ξεχνάμε ότι διετέλεσε Πρόεδρος στο ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σωματείο της Καλαμπάκας, τον ΑΣ Μετέωρα.

Η πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» να συστρατευτεί μαζί του ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή. Ο Άγγελος Αλεξίου, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Σωτήρη Παπαχρήστου, ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης από τους συνδημότες μας για να βοηθήσει να γίνουν πράξη οι στρατηγικοί στόχοι του συνδυασμού που σκοπό έχουν να δώσουν νέα πνοή στον τόπο μας με επίκεντρο τους πολίτες του Δήμου Μετεώρων.


Μοίρασε το στο Facebook   Μοίρασε το στο Twitter

Μετάβαση στο περιεχόμενο